Merken

Het veelzijdige Traveler's Notebook: het ideale notitieboek voor op reis

Het veelzijdige Traveler's Notebook: het ideale notitieboek voor op reis

Wat is het?

Een Traveler's Notebook is een notitieboek dat gebruikt wordt als een soort planner of dagboek. Het is ontworpen om mee te nemen op reis, zodat je kunt noteren wat je meemaakt en wat je denkt tijdens je reis. Het boek bestaat uit verschillende inserts die je kunt vervangen of toevoegen, zodat je het boek kunt aanpassen aan je behoeften. De Traveler's Notebook is populair bij mensen die graag hun reiservaringen vastleggen of die graag hun dagelijkse leven organiseren.

Het Travelers Notebook is ontworpen door de Japanse ontwerper Koyama Housai in 2006. Het idee achter het boek was om een notitieboek te maken dat gebruikers konden meenemen op reis en dat gemakkelijk kon worden aangepast aan hun behoeften. Het Travelers Notebook is sindsdien populair geworden in Japan en is inmiddels ook wereldwijd bekend geworden. Het is vooral populair bij mensen die graag hun reiservaringen vastleggen, of die het boek gebruiken als planner of dagboek.

Formaten

Er zijn verschillende formaten beschikbaar voor het Traveler's Notebook. De meest voorkomende formaten zijn:

  • Regular size: Dit is het standaardformaat van het Traveler's Notebook, dat ongeveer A5-formaat is. Dit formaat is geschikt voor de meeste doeleinden en past gemakkelijk in een tas of rugzak.
  • Passport size: Dit is een kleiner formaat van het Traveler's Notebook, dat ongeveer hetzelfde formaat heeft als een paspoort. Dit formaat is ideaal om mee te nemen op reis omdat het gemakkelijk in een zak of tas past.

 

 

Inserts

Er zijn verschillende soorten inserts die populair zijn voor het gebruik van het Travelers Notebook. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Notitie inserts: verkrijgbaar in blanco, dot grid, lijntjes of ruitjes
  • Opberg inserts: van papier of plastic, handig voor tickets, visitekaartjes, bonnetjes enz.
  • Agenda inserts: gedateerd ongedateerd, daily, weekly enz.

Er zijn nog veel meer soorten inserts die je kunt gebruiken in je Traveler's Notebook, afhankelijk van wat je wilt bijhouden of wat je wilt bereiken.

Een van de grote voordelen van het Traveler's Notebook is dat het gemakkelijk mee te nemen is op reis. Het boek is beschikbaar in verschillende formaten, dus je kunt kiezen wat het beste bij je past. Het past gemakkelijk in een rugzak of tas, zodat je het altijd bij je kunt hebben om notities te maken of om je reis te documenteren.

Al met al is het Traveler's Notebook een geweldig hulpmiddel om je dagelijkse leven te organiseren en om je reiservaringen vast te leggen. Het is veelzijdig, flexibel en gemakkelijk mee te nemen, wat het tot een prachtig product maakt.

Je vind de complete collectie van Traveler's Notebook bij DutchMills.

Volgende lezen

De Five Minute Journal: een effectief hulpmiddel voor mentaal welzijn en doelen behalen
Midori Agenda's 2024