Retourneren

Je kunt de producten van jouw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan DutchMills geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via klantenservice@dutchmills.nl. Vermeld in je e-mail het ordernummer (begint met een #).

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per email vooraf, of waarbij de retourtermijn van 14 dagen is verstreken worden niet in behandeling genomen. 

Je kunt vervolgens jouw aankoop retourneren aan:

DutchMills
Hofbrouckerlaan 3
2341 LL Oegstgeest

Jouw zending dient vergezeld te zijn van de originele factuur of pakbon en deugdelijk verpakt te zijn. Verzending is voor eigen rekening en risico.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.