featured

De Five Minute Journal: een effectief hulpmiddel voor mentaal welzijn en doelen behalen

De Five Minute Journal: een effectief hulpmiddel voor mentaal welzijn en doelen behalen

De Five Minute Journal van Intelligent Change is een populair dagboek dat steeds meer mensen gebruiken om hun mentale welzijn te verbeteren. Het doel van deze journal is om je te helpen om positiever te denken en je doelen te behalen door middel van dagelijkse mindfulness oefeningen.

Het dagboek bestaat uit twee delen: 's ochtends en 's avonds. In het ochtenddeel vraagt de journal je om dankbaarheid te uiten en doelen voor die dag te formuleren. In het avonddeel vraagt de journal je om terug te blikken op je dag en te reflecteren op wat je hebt geleerd.

Five Minute Journal

Wat maakt de Five Minute Journal zo effectief? Ten eerste helpt het je om elke dag bewust stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent. Dit kan helpen om je mentale houding te verbeteren en je te concentreren op de positieve aspecten van het leven, in plaats van te blijven hangen in negativiteit.

Daarnaast helpt de journal je om je doelen voor die dag te formuleren. Door specifieke, haalbare doelen te stellen, kun je gerichter werken aan het behalen van wat je wilt bereiken. Door elke dag terug te blikken op wat je hebt geleerd, kun je ook beter beseffen wat werkt en wat niet, en kun je je doelen en aanpak daarop aanpassen.

Tot slot is de Five Minute Journal een eenvoudig hulpmiddel dat je dagelijks kunt gebruiken, zonder dat het veel tijd in beslag neemt. Je hoeft maar enkele minuten per dag te besteden aan het invullen van de journal, wat betekent dat het gemakkelijk is om op te pakken in een druk leven.

Al met al is de Five Minute Journal van Intelligent Change een geweldig hulpmiddel om je mentale welzijn te verbeteren en je doelen te behalen. Als je op zoek bent naar een manier om meer bewustzijn en focus in je leven te brengen, is dit dagboek zeker een aanrader.

We verkopen de Five Minute Journal in verschillende kleuren: beige, zwart en roze.

Volgende lezen

De rijke geschiedenis van Lamy: van Duitse ingenieur tot wereldberoemde penfabrikant
Het veelzijdige Traveler's Notebook: het ideale notitieboek voor op reis