Merken

Midori Agenda's 2024

Midori Agenda's 2024

De Midori agenda's voor 2024 zijn weer leverbaar bij DutchMills. In deze blogpost beschrijven we het diverse aanbod, dat bij ons te koop is. Het betreft de volgende varianten:

  • MD Notebook Diary - Monthly Block + Memo
  • MD Notebook Diary - Monthly Block + Memo - thin type
  • MD Notebook Diary - Monthly Block + 1 Day 1 Page
  • MD Desk Calendar Monthly
  • MD Desk Calendar Weekly
  • MD Diary Stickers M
  • MD Diary Stickers S

MD Notebook Diary

Monthly Block + Memo

Deze agenda begint met twee jaarkalenders (2024 en 2025). Gevolgd door een maandkalender die loopt van december 2023 tot en met januari 2025. Voor iedere maand heeft de notebook diary twee pagina's, waardoor je direct ziet welke belangrijke gebeurtenissen in de betreffende maand zijn gepland. Na de maandkalender tref je 113 pagina's met per pagina vier secties. Hierin plan je je weekoverzicht met jouw afspraken. Tenslotte bevatten deze agenda's nog 32 blanco pagina's. Daarnaast is deze agenda voorzien van een leeslint en een los indexlabel.

Maandoverzicht

Weekpagina's

Leeslint en indexlabel

Monthly Block + Memo - Thin Type

De dunne variant van de Midori agenda bevat net als het reguliere type een maandoverzicht van december 2023 tot en met januari 2025. Hiervoor zijn ook twee pagina’s per maand toegewezen. Na het maandoverzicht tref je in deze dunne variant 80 pagina's met een raster dat gebruikt kan worden om bijvoorbeeld de weken in te plannen. Ook in deze agenda kan je gebruik maken van het leeslint en een index label.

 

Rasterpagina

Monthly Block + 1 Day 1 Page

De 1 day 1 page agenda is de dikste van de drie. Deze agenda is voorzien van een fraaie roomwitte kunststof kaft en begint net als de andere Notebook Diary’s met twee jaarkalenders (2023 en 2025). Ook de maandoverzichten van december 2023 tot en met januari 2025 vind je terug in deze agenda. Tot slot bevat deze 1 day 1 page agenda 365 pagina's om de dagen in te plannen. Deze pagina's hebben een tijdsaanduiding en verder voldoende ruimte om bijvoorbeeld ook to-do lijstjes op te nemen. Deze agenda heeft twee leeslinten. Ook zit bij deze agenda een stickervel met 12 indextabs.

Verschillende Formaten

De Diary Notebooks hebben we bij DutchMills niet alleen in het A5 formaat beschikbaar, maar ook in A6, A4 en B6 Slim formaat.

MD Desk Calendar

Monthly

Deze maandkalender van Midori loopt van januari 2024 - december 2024. Elke maandpagina is opgemaakt in een prachtig rustgevend ontwerp en biedt overzicht over je maandplaning. De marges van elke pagina in deze kalender zijn wat ruimer gehouden dan je zou verwachten, maar dit is met een doel gedaan. Hierdoor ontstaat namelijk extra ruimte om memo's, to-do's of herinneringen op te schrijven. De kalender kan zowel liggend als staand op je bureau gezet worden en heeft 20 extra blanco bladen voor het opschrijven van ideeën of het maken van aantekeningen.

Maandpagina

Weekly

Deze weekkalender heeft in tegenstelling tot de maandkalender een wekelijkse layout. Deze loopt ook van januari 2024 - december 2024. Elke weekpagina is ontworpen met het doel rustgevend te ogen en overzicht te bieden aan je weekplanning. Ook van de weekkalender zijn de marges van elke pagina wat ruimer gehouden. Zodat er voldoende ruimte is om je memo's, to-do's of herinneringen op te schrijven. De wekelijkse kalender kan ook zowel liggend als staand op je bureau gezet worden en bevat 12 extra blanco bladen voor het opschrijven van ideeën of het maken van aantekeningen.

Weekpagina

MD Diary Stickers

Tot slot hebben we ook MD diary stickers aan ons assortiment toegevoegd. Deze maandplanner in de vorm van plakpagina's, is gemaakt van Midori's kenmerkende MD-papier. Het bevat 14 maandelijkse stickers van december 2023 - januari 2025, evenals twee jaarlijkse stickers voor 2024 en 2025. Met de dagboekstickers kun je elk notitieboekje of elke pagina in een kalender veranderen wanneer je maar wilt. We hebben de MD Diary Stickers in formaat M en S.

MD Diary Stickers (Formaat: M)

Je vind de Midori agenda's en kalenders hier.


 

Volgende lezen

Het veelzijdige Traveler's Notebook: het ideale notitieboek voor op reis
Het Optimaal Gebruiken van Agenda's en Planners voor Maximale Productiviteit