featured

2021 Limited Edition TRAVELER's notebook

2021 Limited Edition TRAVELER's notebook

TRAVELER's Company - B-sides & Rarities

TRAVELER'S COMPANY lanceert binnenkort een nieuwe limited edition lijn: "B-sides & Rarities". 

Het is 15 jaar geleden dat TRAVELER'S notebook werd geïntroduceerd. In die 15 jaar hebben ze allerlei producten ontwikkeld die door TRAVELER'S company uiteindelijk niet op de markt zijn gebracht. Soms omdat ze afweken van het algemene doel van een notebook, en soms omdat ze maar beperkt gebruikt konden worden. Maar alles bij elkaar is het een spannende verzameling  producten die je in je TRAVELER'S notebook kan gebruiken. Dus net zoals muzikanten albums uitbrengen met  B-kantjes en rariteiten, brengt TRAVELER'S company een reeks nieuwe refills opnieuw uit die een beetje ongewoon zijn. Misschien zullen sommigen B-kanten wel een grotere hit worden dan de A-kant.

Hieronder laten we zien welke refills er op de markt komen. Het betreffen limited editions, dus de voorraden zijn beperkt. We verwachten ze in april aan te kunnen bieden in onze webshop.

Washable paper

Dit papier is gemaakt van hetzelfde materiaal als het waspapierlabel. Dit papier valt niet uiteen bij het wassen, dus je deze refill gebruiken voor buitentoepassingen waar regen een probleem is, of in ruimtes zoals de keuken of badkamer. En je hoeft je nooit zorgen te maken over wat er gebeurt als je het per ongeluk in je zak laat tijdens het wassen!

Traveller's Notebook - Washable Paper

TRAVELER'S notebook - Washable Paper

Sticker Release Paper

Deze refill is gemaakt van het gladde rugpapier dat overblijft na het verwijderen van een sticker. Plak stickers of masking tape op dit papier en je kunt het op elk moment gemakkelijk verwijderen. Als je een grote verzameling stickers hebt, is dit een geweldige manier om je favorieten bij de hand te houden. En als je onderweg stickers krijgt, is dit een plek om ze op te slaan.

Traveller's Notebook - Sticker Release Paper

TRAVELER's Notebook - Sticker Release Paper

Accordion Fold Paper

Deze refill bestaat uit een lange strook papier die is opgevouwen als een accordeon. Het papier zelf is de dikke soort die wordt gebruikt voor aquarel, waardoor het perfect is om creatief te gebruiken. Teken, maak een collage, schik foto's, kaartjes of labels of gebruik het uitgevouwen papier om je reisroute te plannen of om ideeën op te schrijven.

Traveller's Notebook - Accordion Fold Paper

TRAVELER's Notebook - Accordeon Fold Paper

TRAVELER's Notebook - Accordeon Fold Paper

Super Lightweight Paper

Het papier in dit notitieboek is nog dunner en lichter dan de Lightweight Paper refill. De letters op de achterkant van de pagina zullen een beetje doorschijnen omdat het papier zo dun is, wat een unieke uitstraling geeft aan het verleidelijk scherpe papier.

Traveller's Notebook Super Ligthweight Paper

TRAVELER'S notebook - Super Lightweight Paper

Message Card

Alle pagina's in deze navulling bestaan uit uitscheurbare kaartjes. De kaartjes bevatten berichten als "Een prettige reis!" aan de voorkant en een frame aan de achterkant. Bewaar deze in het notitieboekje van je TRAVELER's notebook en geef ze aan mensen om dankbaarheid of vriendelijke wensen te uiten.

Traveller's Notebook - Message Card

Traveller's Notebook - Message Card

Letter pad

Briefpapier in hetzelfde formaat als TRAVELER'S notebook. Het papier is MD PAPER Katoen gemaakt van zacht katoenpulp om het best mogelijke schrijfcomfort te bereiken. Stop het in je notitieboekje of plaats het in de kraftmap zodat je een brief kunt schrijven wanneer je maar wilt, of je nu op vakantie bent of gewoon in een café of park in je buurt zit.

Traveller's Notebook - Letter Pad

TRAVELER'S notebook - Letter Pad

Cotton zipper case

Haal nog meer uit je TRAVELER'S notebook: plaats deze katoenen etui met ritssluiting in je notitieboekje en gebruik het als een veilige plek voor tickets of pasjes, een etui voor briefpapier of als portemonnee. Deze etui is zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden in de buitenwijken van Tokyo. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lokaal geproduceerde, met paraffine gewaxte stof. De textuur verandert in het gebruik en krijgt na loop van de tijd steeds meer karakter.

Traveller's Notebook - Cotton Zip Case

TRAVELER's Notebook - Cotton Zipper Case

Deze bijzondere refills zijn vanaf medio april bij ons verkrijgbaar in de webshop! Wil je voor de zekerheid een pre order doen, stuur ons dan even een berichtje.

Volgende lezen

Archer & Olive Kraft paper notebook and Acrylographs
Midori Agenda's 2022