Midori Agenda's 2022

Midori Agenda's 2022

De Midori agenda's voor 2022 zijn inmiddels leverbaar. In deze post beschrijven we de verschillende varianten die te koop zijn in het populaire A5-formaat. Het betreft de volgende varianten:

  • MD Notebook Diary - Monthly Block + Memo
  • MD Notebook Diary - Monthly Block + Memo - thin type
  • MD Notebook Diary - Monthly Block + 1 Day 1 Page

Monthly Block + Memo

Deze agenda begint met twee jaarkalenders (2022 en 2023). Vervolgens een maandkalender die loopt van december 2021 tot en met januari 2023. Iedere maand heeft twee pagina's, waardoor je direct ziet welke belangrijke gebeurtenissen in de betreffende maand zijn gepland.

Vervolgens 113 pagina's met per pagina vier secties. Deze pagina's zijn goed te gebruiken als weekoverzicht. Tenslotte bevatten deze agenda's nog 32 blanco pagina's. De agenda's zijn voorzien van een leeslint en een los indexlabel.  

Maandoverzicht

Weekpagina's

Weekpagina's

Leeslint

Leeslint en indexlabel

Monthly Block + Memo - Thin Type

De dunne variant van de Midori agenda bevat ook weer het maandoverzicht van december 2021 tot en met januari 2023 (twee pagina's per maand). Daarnaast 80 pagina's met een raster dat gebruikt kan worden om bijvoorbeeld de weken in te plannen. Ook deze agenda heeft een leeslint en een index label.

Rasterpagina's

Rasterpagina

Monthly Block + 1 Day 1 Page

De 1 day 1 page agenda is de dikste van de drie. Deze agenda heeft een roomwitte kunstof kaft. Ook deze agenda begint weer met twee jaarkalenders (2022 en 2023). Daarna de maandpagina's (december 2021 tot en met januari 2023). En tenslotte 365 pagina's om de dagen in te plannen. Deze pagina's hebben een tijdsaanduiding en verder voldoende ruimte om bijvoorbeeld ook to-do lijstjes op te nemen. Deze agenda heeft twee leeslinten. Ook zit bij deze agenda een stickervel met 12 indextabs.

Paginaindeling

Indeling per dag

Roomwitte omslag

Roomwitte omslag

 

Lees verder

2021 Limited Edition TRAVELER's notebook

2021 Limited Edition TRAVELER's notebook

Stationery in the Spotlight: Thanh Lan Truong

Stationery in the Spotlight: Thanh Lan Truong

Foglietto: interview with Emeline Pedemonte

Foglietto: interview with Emeline Pedemonte