'Roterfaden

'Roterfaden

Roterfaden

Roterfaden is gestart in 2006 met de ontwikkeling van handgemaakte organisers (zogenaamde Taschenbegeleiter). De organisers zijn gemaakt van mooie, duurzamematerialen en innmiddels verkrijgbaar in de formaten: A6, B6, A5 (Medium) en A4 (Large).

Het systeem van Roterfaden werkt met kleine metalen clips. Deze clips kan je uitklappen en gebruiken om een notitieboek of planner in de organiser te bevestigen. De meeste organisers hebben drie metalen clips. 

Roterfasen

Inserts

Roterfaden levert allerlei verschillende inserts die je kan gebruiken om je organiser naar wens in te richten. Denk dan bijvoorbeeld aan notitieboekjes, agenda's, todo lijtjes, opbergmapjes enz. Het mooie van dit systeem is overigens dat ook andere notitieboekjes van bijvoorbeeld Midori, Stalogy of Life Stationery makkelijk in deze organisers passen.

Agenda

Het hoofdgedeelte van de jaarkalender toont één week per dubbele pagina. Daarnaast bevat de agenda:

  • Jaarkalender
  • Halfjaarkalender
  • Overzicht sterrebeelden
  • Weekagenda (spread over twee pagina's)

Roterfaden

Naast de agenda is er ook een apart maandkalender leverbaar. Deze geeft heeft dubbele pagina per maand.

Roterfaden

Notitieboekjes en overige inserts

Tenslotte zijn er nog allerlei verschillende inserts om je organiser helemaal compleet te maken. Notitieboekjes (dot grid of lijntjes of blanco), aparte todo lijsten, insteekhoesjes enz.

Wij zijn zelf erg enthousiast over het Roterfaden systeem. Het voldoet aan al je wensen op organiser gebied. De organisers zelf zijn van uitstekende kwaliteit en het systeem met de metalen clips werkt erg goed. Ook fijn dat je notitieboekjes van andere merken in je organisers kan stoppen. Tenslotte bevatten de organisers nog allerlei handige vakjes aan de binnenzijde. Kortom een aanrader!

Roterfaden

 

 

Lees verder

Het Optimaal Gebruiken van Agenda's en Planners voor Maximale Productiviteit

Het Optimaal Gebruiken van Agenda's en Planners voor Maximale Productiviteit

Stationery in the Spotlight: Thanh Lan Truong

Stationery in the Spotlight: Thanh Lan Truong

Stationery in the Spotlight: Amber Nobre Henriques

Stationery in the Spotlight: Amber Nobre Henriques