TRAVELER’S notebook Limited Set 2022

TRAVELER’S notebook Limited Set 2022

TRAVELER’S notebook Limited Set 2022

Leverbaar vanaf 14 april 2022

Traveler's Company heeft een traditie van limited editions. Met zekere regelmaat worden bijzondere collector items op de markt gebracht. Vorig jaar was er een hele serie bijzondere inserts: B-sides & Rarities. Voor dit jaar staan in ieder geval een aantal bijzondere uitvoeringen van het Traveler's Notebook op de planning. Vanaf 14 april zijn leverbaar:

  • TRAVELER'S notebook - Airlines
  • TRAVELER'S notebook - Hotel
  • TRAVELER'S notebook - Train (paspoort formaat)
  • TRAVELER'S notebook - Records (paspoort formaat)


TRAVELER'S notebook - Airlines

Dit is een set TRAVELER'S notebook geïnspireerd op TRAVELER'S AIRLINES, een denkbeeldige luchtvaartmaatschappij bedacht door TRAVELER'S COMPANY. De set bevat een TRAVELER'S notitieboek Blauw, met folie gestempeld met het logo van TRAVELER'S AIRLINES en wordt gecombineerd met de vulling die eruitziet als een instapkaart. De set bevat ook een vliegtuigbedel die kan worden bevestigd en langs het elastiek van het TRAVELER'S notitieboekje kan glijden, een miniatuur-tagbedel, een potlood dat eruitziet als een voorwerp tijdens de vlucht, stickers en een katoenen tas die kan worden gebruikt als opbergzakje voor je Traveler's Notebook.

Travelers Notebook Airlines

Travelers Notebook Airlines


TRAVELER'S notebook - Hotel

Deze TRAVELER'S notebook is geïnspireerd op TRAVELER'S HOTEL, een denkbeeldig hotel bedacht door TRAVELER'S COMPANY. De set bevat een TRAVELER'S notitieboek Bruin, met folie gestempeld met het logo van TRAVELER'S HOTEL en bevat tevens een vulling die is ontworpen met een koffer, het symbool van reizen. De set bevat ook een kofferbedel die kan worden bevestigd en langs het elastiek van TRAVELER'S notitieboek kan glijden, een miniatuursleutelhanger, een potlood dat eruitziet als een kamerinrichting, stickers die eruitzien als bagagelabels en een katoenen tas die kan worden gebruikt als een opbergtas voor je Traveler's Notebook.

Travelers Notebook Hotel

Travelers Notebook Hotel

 

TRAVELER'S notebook - Train

Dit TRAVELER'S notebook is geïnspireerd op TRAVELER'S TRAIN, een denkbeeldige spoorlijn bedacht door TRAVELER'S COMPANY. De set bevat een TRAVELER'S notebook Paspoortformaat Zwart, met folie gestempeld met het TRAVELER'S TRAIN-logo en is gecombineerd met een boekdrukvulling. De koperen bedel in het motief van de TRAVELER'S TRAIN locomotief kan worden bevestigd en glijden langs het elastiek van de TRAVELER'S notebook. De set bevat ook stickers en stempels die kunnen worden gebruikt om je notitieboekje aan te passen, en een katoenen tas die kan worden gebruikt als opbergtas voor je TRAVELER'S notitieboek.

Travelers Notebook Train

Travelers Notebook Train

 

TRAVELER'S notebook - Records

Dit TRAVELER'S notebook is geïnspireerd op TRAVELER'S RECORDS, een denkbeeldig platenlabel bedacht door TRAVELER'S COMPANY. De set bevat een TRAVELER'S notebook Paspoortformaat Camel, gegraveerd met het TRAVELER'S RECORDS-logo en bevat tevens een vulling met een boekdrukcassettebandontwerp. De plaat op de koperen bedel is ontworpen om te draaien; je kunt hem aan het elastiek van TRAVELER'S notebook bevestigen. De set bevat ook stickers en stempels die kunnen worden gebruikt om je notitieboekje aan te passen, en een katoenen tas die kan worden gebruikt als opbergtas voor je TRAVELER'S notitieboek.

Travelers Notebook Records

Travelers Notebook Records

 

 

Lees verder

Foglietto: interview with Emeline Pedemonte

Foglietto: interview with Emeline Pedemonte

Stationery in the Spotlight: Thanh Lan Truong

Stationery in the Spotlight: Thanh Lan Truong

De rijke geschiedenis van Lamy: van Duitse ingenieur tot wereldberoemde penfabrikant

De rijke geschiedenis van Lamy: van Duitse ingenieur tot wereldberoemde penfabrikant